Over ons

Bij Jirani Group begrijpen we dat elke klant uniek is. Daarom stellen we ons tot doel om onze diensten af te stemmen op de specifieke behoeften van onze klanten. We bieden een breed scala aan transport- en logistieke diensten aan, waaronder distributie, express leveringen, gekoeld transport en opslag. Ook het verhuren van onze wagens behoort tot de mogelijkheden, of u nu een kleine bestelwagen of een grote vrachtwagen nodig heeft.

Bij Jirani Group staat klanttevredenheid op de eerste plaats. Ons team van toegewijde en ervaren medewerkers doet er alles aan om aan uw logistieke behoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. We leveren uw opdrachten op tijd en binnen budget, zodat u zich kunt richten op de groei van uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen met uw transport- en logistieke behoeften. Vertrouw op Jirani Group voor maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke eisen en wensen.

01

Afspraak

Bespreek uw visie tijdens een afspraak met ons.

02

Planning

Wij gaan van start met uw project zodra we uw logistieke doelen hebben gepland.

03

Groei

Leun achterover en laat ons het werk doen, terwijl u zich focust op de groei van uw bedrijf.

Boek een afspraak met ons.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze diensten? Maak dan gerust een afspraak. Onze deskundige experts zijn er om u te helpen bij het vinden van een oplossing op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw specifieke transport- en logistieke behoeften

Waarom kiezen voor Jirani Group?

Bij Jirani Group Bv bent u aan het juiste adres voor betrouwbare en professionele diensten, ondersteund door ons toegewijde team en jarenlange ervaring in de branche. Vertrouw op onze expertise en kennis om aan al uw transport- en logistieke behoeften te voldoen.

1255+

Delivered packeges

De toekomst van leveren

Telefoon

+32 489 88 00 27

Adres

Stuivenbergstraat 96, 8870 Izegem

Email

info@jiranilogistics.be

Jirani Group BV is een toonaangevende logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in transport, express en distributie. Wij bieden onze klanten hoogwaardige logistieke oplossingen en streven er altijd naar om aan hun behoeften te voldoen. 

Subscribe

Meld je aan voor onze E-mail lijst en ontvang onze artikels over transport.

Phone

+32 (489) 88 00 27

Location

Dumolinlaan 1, 8500 Kortrijk

Email

Info@jiranilogistics.be

Jirani Group BV © Alle rechten voorbehouden 2023